HAMSTRING

———————————deleted—————————————————–

Advertisements

About faridul

Engineer di siang hari, murabbi di malam hari, da'ie sepanjang hari
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to HAMSTRING

  1. ii berkata:

    emmm…kita serupa…cuma penjawat awam di hospital…mengesahkan…tiada ligamen yg putus…alhamdulillah

  2. faridul berkata:

    alhamdulillah…. ii pun ijured sebab main bola ka?

    Biasa kalau injured-injured ni, ada can dapat main team besar-besar ni. Ada la iras-iras Michael Owen yang selalu injured tu. Haha..

  3. AHMK berkata:

    Alhamdulillah.
    Nasib baik tak kene operation wahai kedua-dua ikhwah ku.
    Bangga diri lagi tu..
    Akh, jgn lupa buat borang evaluasi untuk Khamis ni.

  4. faridul berkata:

    insyaALLAH. Ni tengah siapkan slide-slide untuk presentation ni.

    Nampak gaya, ana kekurangan information untuk presentation ana. Maksud ana, kurang info dari segi detail setiap point yang nak disampaikan.

    Nampak gaya, “ana tak boleh pegi detail” la Khamis ni…

  5. ii berkata:

    emmm…waktu kurang sihat ni…banyak pula tawaran utk bermain….futsal..badminton…macam2…Allah nak ujilah ni…x maulah slalu injured cam owen…ana nak jadi super star (dah memang star skang nih)…di atas gelanggang,…x mau jadi star di spital…ari tuh dah jadi …serik…mujur ada ” 2 star”…memang terbukti diorg bkn sahaja mampu mengubah manusia…namun mampu “mengangkat’ manusia.

    p/s : x perlu jadi “star”, tapi perlu menjadi bintang…seperti kata KH Rahmat…ndak gitu akhi….
    p/s : ana kangen sama ust. Razak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s