Welcome farhan-albanna.blogspot.com

Assalamu’alaikum

Hasil informasi saudara Helmi (jazakallah khairan kepada beliau), alhamdulillah saya dapat mengupdate blogspot hanya dengan menggunakan email. walaupun gambar tak keluar, saya kira ini adalah cari paling mudah untuk mengupdate blog. maka dengan ini saya akan berpindah ke farhan-albanna.blogspot.com.

nota:- blog tu still under construction lagi.

About faridul

Engineer di siang hari, murabbi di malam hari, da'ie sepanjang hari
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Welcome farhan-albanna.blogspot.com

  1. salam.

    pengalaman ana menggunakan blogspot, setakat ni tak ada masalah rasanya. mungkin dulu pernah mengalami masalah yang sama agaknya, dan cek punya cek, rupanya masalah pada pemilihan design.

    rasanya dalam pemilihan design, ustaz boleh gunakan design yang simple saja dan jangan ambik yang html dia terlalu berat. yang design ustaz guna kat farhan-albanna tu dah ok rasanya. saya dah lawat dah🙂

    keep istiqamah spreading dakwah…

  2. technicboy says:

    salam..
    aikss.., tukar blog lagi kaa..?
    takper2.., aden tetap folo gak..

  3. taufik says:

    ustaz, ana pun nak tahu camner nk update blog gune email..

  4. nur says:

    assalamulaikum,ustaz..
    sy nk tanya…ape pendapat ustaz mengenai music…adakah music yang menggunakan alat lain selain kompamg dibenarkan??klu boleh,sertakan hadis sahih sebagai bukti…terima kasih ustaz…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s